Wax & Brow bar. Oog voor jou!

Membership

Nieuw bij Wax & Beauty: memberships! Waxen is een cadeautje voor jezelf dus waarom zou je dat niet op regelmatige basis doen? Daarom hebben we nu bij Wax & Beauty memberships. Ga naar waxandbeauty.nl/member. Hier lees je alles over onze nieuwe dienst.


Els heeft voor ogen dat klanten en medewerkers van Wax & Beauty plezier hebben van en in waxen. Els houdt van rituelen en zoekt het geluk in het kleine. Het waxen is voor haar een rituele handeling.

❤ Reserveer nu online

Via onze handige boekingsapp kun je afspraken maken voor Apeldoorn, Deventer en Zwolle direct maken.

❤ Openingstijden

Actuele openingstijden vind je via online reserveren.

❤ Meer op Facebook

Kijk voor onze aanbiedingen en nieuwtjes op Facebook.
 
bekijk de aanbiedingen 
Stuur mij de nieuwsbrief 

Oog voor jou!

 

Styling

We gaan we uit van jouw natuurlijke wenkbrauw lijn. Dat doen we door te kijken naar de botstructuur van je neus, jukbeenderen en ogen. We creëren een wenkbrauw die past bij jouw gezicht.

 

Lashes

Door middels van een stylingsproduct maken we een grotere krul in je wimpers. Daardoor springen je wimpers meer in het oog en behoud je toch een natuurlijk effect. Door je wimpers daarna te verven krijg jij een fantastische oogopslag. De lashlift blijft ongeveer 6 weken zitten, afhankelijk van de cyclus van je wimpers.

 

Verven

Wenkbrauwen en wimpers kunnen we verven met Refectocil of Henna (zie hieronder). Kleuren met Refectocil is subtiel. De haartjes worden geverfd in een kleur die past bij jou ogen en huid. De kleuring van de huid verdwijnt na 1 of 2 dagen. Op de haartjes blijft het 4 weken zitten.

Verven van wimpers met Refectocil geeft een verbluffend mooi resultaat waar je 4 weken blij mee zult zijn.

 

Henna

Wenkbrauwen geverfd met Henna geven extra expressie doordat zowel de huid als de haartjes worden gekleurd. De kleur blijft 10-12 dagen op de huid. De kleur op de haartjes blijft 3-5 weken, afhankelijk van de gekozen tint. 

 

Brow lift

Hiermee worden haartjes recht gemaakt waardoor ze veel makkelijk te modelleren zijn. De lengte van je haartjes wordt volledig gebruikt waardoor we een maximaal volume creëren. 

 

Wenkbrauwmassage

Een combinatie van traditionele en moderne technieken zoals shiatsu en bindweefselmassage om stress en spanning in het bovenste gedeelte van het gezicht los te laten.