.

.


Studio en werkwijze.
Hoe waxen wij?Bij Wax & Beauty werken goed opgeleide professionals! Wij beheersen de nieuwste waxvaardigheden en -technieken. Deze skills in combinatie met de fijnste waxproducten maken dat je deze persoonlijke verzorging graag uit handen geeft.Wat is er zo bijzonder aan waxen?
Waxen biedt veel voordelen in vergelijking met andere ontharingsmethodes zoals scheren of het gebruik van een ontharingscrème. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact. Door te waxen worden je haartjes met wortel en al verwijderd. Na het waxen voelt je huid zacht als zijde. Je haartjes blijven langer weg en je hebt geen last van stoppeltjes.

Wat Els belangrijk vindt:
• Jou ontzorgen
• Alleen het beste is goed genoegWerkwijze: hoe wij waxen
We beginnen altijd met het reinigen van de te waxen huid. Hierna brengen we de wax aan met spatels. Vervolgens wordt de wax met een snelle handbeweging van je huid gehaald. Door daarna een verzachtende lotion aan te brengen kalmeert je huid en trekken de haarzakjes dicht.
Hygiëne is vanzelfsprekend bij Wax & Beauty. Vooraf aan de behandeling bieden wij jou de mogelijkheid om je op te frissen op het toilet of bidet. We werken altijd met nitril handschoenen, schone spatels en schone wax. Bij ons staat voorop dat jij tevreden naar huis gaat met een perfect resultaat. Hygiënisch en netjes werken dragen hier aan bij.

Naast goede skills en de fijnste wax vinden we sfeer belangrijk. We stellen je graag op je gemak en nemen de tijd voor een behandeling. Hierdoor kun jij je op de minder leuke momenten ontspannen. Zo wordt waxen een cadeautje voor jezelf.